• 1 april 2018

    Iedereen bedankt!

Informatie

Klik hier ‎voor het huishoudelijk reglement.

 

Algemene informatie

 

1)   Legitimatieplicht

Bij de entree wordt naast de kaartcontrole ook gecontroleerd op leeftijd. Identiteitsbewijzen moeten gezien laten worden wanneer hier naar gevraagd wordt. Zorg er dus voor dat je deze paraat hebt.

2)   Auto’s

Naast de ingang van het feestterrein bevindt zich een parkeerplaats welke plek biedt voor ruim 70 auto’s. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen in Eenrum, onder andere bij de Coop of het marktplein (5 min lopen).
Let er op dat er in de gehele Ds. Uilkensstraat en Aagtsweg een parkeerverbod geldt!

3)   Fietsen
Rechts van de ingang staan dranghekken waar fietsen geplaatst kunnen worden. Maak geen fietsen aan de hoge bouwhekken vast, deze kunnen worden verwijderd.

4)   Taxi
Wanneer gebruik wordt gemaakt van de taxi, kan door de centrale een adres worden gevraagd. Het feestterrein bevindt zich aan:
Aagtsweg 3
9967 TJ Eenrum

Taxi Tinus rijdt met extra auto’s tijdens het Spring weekend.
tel. 06-40119699

5) Bus
Langs het evenemententerrein rijdt lijn 65. Dichtstbijzijnde halte is aan de Raadhuisstraat, naast de Coop. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van het terrein.

6) Pinnen
Het is niet mogelijk te pinnen op het terrein. Een pinautomaat is te vinden achter bushalte Raadhuisstraat, rechts van de Coop.

7) Rolstoelen
Uiteraard is Spring Eenrum ook een geschikt feest voor mensen die gebruik maken van een rolstoel.
Er worden echter geen rolstoelplaatsen aangeboden. Voor vragen over bijvoorbeeld parkeren, kunt u van te voren contact opnemen met de organisatie.

8) Toiletten
Achter in de tent bevinden zich toiletwagens welke gratis te gebruiken zijn. Op het binnenterrein staan voor de heren plaskruizen.

9) Garderobe
In de zijtent bevindt zich een garderobe, waar jassen voor EU 1,00 kunnen worden ingeleverd.

9) Muntverkoop
Bij de entree kunnen nog geen consumptiemunten gekocht worden, dit om een snelle doorstroom van het publiek te bevorderen.
In de tent naast de grote bar kunnen consumptiemunten gekocht worden. Prijs per munt EU 2,20.
Consumptiemunten kunnen niet worden gebruikt bij de snackwagen.

Locatie evenement

Grijp en sleep

© 2017 Spring Eenrum