• 1 april 2018

    Iedereen bedankt!

Zaterdag 15 april: Ainrommer Oavend 2017!

‘Ainrommer Oavend 2017’

Drankjes, gezellige muziek en rijen biertafels. Dat zijn zo ongeveer de ingrediënten die je in een feesttent moet stoppen om een prachtige feestavond te krijgen, de Ainrommer Oavend!

Op 15 april 2017 wordt alweer de derde editie van dit prachtige feest georganiseerd. Een avond die ook deze keer weer eentje wordt om niet te vergeten. Het bestuur heeft besloten het concept niet te veranderen, maar wel op zoek te gaan naar nieuwe muzikanten. En dat is gelukt.
De avond wordt voor het derde jaar op rij geopend door feestorkest Butterfly. Zij zijn inmiddels al geen onbekende meer op de Ainrommer Oavend. Jong en oud genieten keer op keer van dit trio. Wie ze al eerder gezien heeft, weet wat er staat te gebeuren: meezingen, dansen en vooral heel veel polonaises lopen! Butterfly opent de avond en zal spelen van 00.00u tot 02.00u.

Naast Butterfly komen ook de heren van het Ainrommer Shantykoor weer terug naar de Ainrommer Oavend. Tijdens de eerste editie heeft iedereen al kunnen genieten van hun smartlappen en zeemansliederen en ook deze keer kunnen de heren ‘van eigen bodem’ 45 minuten lang hun muzikale kunsten vertonen op onze bühne. Zij zullen spelen vanaf ongeveer 20.45u.

Na het Ainrommer Shantykoor zal Butterfly een half uur lang iedereen warm houden voor een nieuw gezicht in de Eenrumer feesttent. Niemand minder dan Gré Parelmoer komt helemaal vanuit Pieterburen naar Eenrum toe om de feesttent flink op de kop te zetten. Nummers als ‘Dikke Paling’ en ‘Willem heeft een waterbed’ zullen ongetwijfeld voorbij komen. Let maar op, dit wordt werkelijk polonaise lopen en dansen! Gré Parelmoer zal zingen om ongeveer 22.00u en om 23.00u.

Zoals velen al weten is de Ainrommer Oavend niet compleet zonder een dweilorkest. Afgelopen twee edities speelden de heren en dames van dweilorkest De Putkapel de sterren van de hemel. Eenrum was gek op De Putkapel en andersom! Toch heeft het bestuur dit jaar een ander dweilorkest gevonden. Net als De Putkapel komen ook zij uit Sneek. Rond de klok van 22.30u zal voor het eerst dweilorkest De Utlopers haar opwachting maken in Eenrum. Net als andere jaren speelt het dweilorkest twee keer een half uur.

Zoals gezegd, al deze ingrediënten zijn het recept voor een prachtige avond, zorg er dus voor dat je bij bent en let op: het begint al op tijd !

Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop.
Tent open vanaf 19.30u

Locatie evenement

Grijp en sleep

© 2017 Spring Eenrum