zaterdag 8 april

zaterdag 8 april

2023
zaterdag 8 april

zaterdag 8 april

2023

Ainrommer Oavend 2023

Drie generaties, lokale muziek en een feesttent zijn dรฉ ingrediรซnten voor de 7e Ainrommer Oavend op zaterdag 8 april 2023. Kaarten zijn te koop vanaf 25 februari. We pakken het oude recept weer op en vieren samen met jullie dat we trots zijn op Eenrum, elkaar weer probleemloos kunnen ontmoeten en natuurlijk de streektoal!
 

๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜: ๐—™๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—•๐˜‚๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—น๐˜†

Na de eerste vijf edities van de Ainrommer Oavend komen ze terug naar Eenrum, iets waar we heel blij mee zijn! Met een zeer gevarieerd repertoire van oude en nieuwe hits met een hoog meezing gehalte en de leukste dans nummers zorgen deze toppers dat jouw avond onvergetelijk wordt.
 

๐—”๐—ถ๐—ป๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜†๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ

Bij een dorpsfeest hoort natuurlijk ook muziek van eigen bodem. Onder leiding van Pieter Kuik brengen zo’n 25 leden zeemansliederen in het Gronings รฉn vijf talen! Het Ainrommer Shantykoor is te horen vanaf 21.15 uur.
 

๐—๐—ฎ๐—ป ๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ธ ๐——๐—ฒ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜

‘De Mamme van Michel lag topless ien toen!’ is een van de teksten van de Groot. Een naam die zeker niet mag ontbreken in het rijtje bekende Grunningers. Trots zijn we dat hij op onze Ainrommer Oavend het dialect met ons komt vieren! Jan Henk de Groot speelt vanaf 22.15 uur.
 

๐—•๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐—•๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ฒ!

Hoe we traditiegetrouw de Ainrommer Oavend compleet maken? Met een feestje! En daar weet Boer Bennie wel raad mee. Sinds hij zijn melkveehouderij met inmiddels 2000 koeien heeft geautomatiseerd, staat Boer Bennie in zijn vrije tijd te bulderen op het podium. Het Hร˜KEN begint om 00.00!
Deze King Kong van het platteland zingt bekende boerenrocknummers, piratenkneiters en meezingers.
Dochters houd uw moeders thuis! Boer Bennie loat menig kalfje loeien..
 
๐‘ญ๐‘ฌ๐‘ฌ๐‘บ๐‘ป๐‘ฉ๐‘ฌ๐‘ฌ๐‘บ๐‘ป๐‘ฌ๐‘ต, ๐‘ฉ๐‘ฌ๐‘ต๐‘ต๐‘ฐ๐‘ฌ ๐‘ซ’๐‘น ๐‘ฒ๐‘ณ๐‘ถ๐‘จ๐‘น ๐‘ฝ๐‘ฌ๐‘ผ๐‘น?