zaterdag 30 maart

zaterdag 30 maart

2024
zaterdag 30 maart

zaterdag 30 maart

2024

8e Ainrommer Oavend

30 maart 2024
@20.00 uur

Spring Eenrum Terrein

Aagtsweg 1, 9967TJ
Eenrum

Ainrommer Oavend 2024

Drie generaties, lokale muziek en een feesttent zijn dรฉ ingrediรซnten voor de 8e Ainrommer Oavend op zaterdag 30 maart 2024. Kaarten zijn te koop vanaf 16 februari.
 
We gaan met het bekende recept door en vieren samen met jullie dat we trots zijn op Eenrum, elkaar wederom probleemloos kunnen ontmoeten en natuurlijk de streektoal!
 
– ๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™ฏ๐™ž๐™š๐™ฃ๐™—๐™–๐™–๐™ž๐™™๐™š๐™ฃ๐™ฉ
Bรฉ Schmaal is singer-songwriter en zingt voornamelijk in het Gronings. Hij doet dit samen met Krzysztof Groen als duo โ€œMitzienbaaidentโ€. In juni 2020 komen ze met het nummer โ€œIk Zingโ€ en in juni 2022 het nummer โ€œKom mor opโ€.
 
– ๐˜ฟ๐™š ๐™‹๐™ช๐™ฉ๐™ ๐™–๐™ฅ๐™š๐™ก
De sfeermakers van dweilorkest De Putkapel, een 16-koppig dweilorkest uit het Friese Sneek, spelen op iedere gelegenheid de zaal plat. Of het nu gaat om een feesttent, bruiloft of straatfestival, het maakt hen absoluut niet uit. Met veel energie, humor en interactie met het publiek zorgen zij ervoor dat ieder evenement een topevenement wordt!
 
– ๐™Š๐™ง๐™ ๐™š๐™จ๐™ฉ ๐˜ฝ๐™ช๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™›๐™ก๐™ฎ
Orkest Butterfly is een begrip in Noord Nederland en trekt al meer dan 25 jaar langs zalen, cafรฉs en feesttenten. Met een zeer gevarieerd repertoire van oude en nieuwe hits met een hoog meezing gehalte en de leukste dans nummers is de band een graag geziene gast op tentfeesten.
 
– ๐™ˆ๐™š๐™ฉ๐™ฏ๐™ฏ๐™ค
Metzzo is de man… die eigenlijk alles kan! Geef deze Amelander een instrument en hij speelt de pannen van het dak, maar zijn accordeongeweld is van een andere planeet. Terwijl Daniรซls vingers
dansen over de toetsen slingert hij de ene na de andere hit het publiek in; met maximale polkapower en altijd 100% feestgarantie! Wat zit er toch in dat Amelander water? Wij snappen het ook niet, maar met deze artiest in hart en nieren op het podium is stilstaan รฉcht geen optie.
 
Collega-artiesten staan voor Daniรซls kunsten in de rij, van Wolter Kroes tot de 3Jโ€™s en van Henk Dissel tot George Baker. Maar heel eerlijk, er gaat niets boven Metzzo solo! Gewapend met zijn accordeon, gouden stem en ontembare energie maakte Daniรซl al honderden (zo niet duizenden) feesttenten, kroegen en zalen onveilig.
 
๐™ƒ๐™ž๐™Ÿ ๐™ž๐™จ ๐™ ๐™ก๐™–๐™–๐™ง ๐™ค๐™ข ๐™ฃ๐™ค๐™œ ๐™ซ๐™š๐™ก๐™š ๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ!