Zaterdag 20 april

Zaterdag 20 april

De vijfde ainrommer oavend!
zaterdag 20 april

zaterdag 20 april

De vijfde ainrommer oavend!
Alweer de vijfde Ainrommer Oavend!

Ainrommer Oavend Jubileum!
‘Zotterdag 20 april 2019, ‘Ainrommer Oavond’ editie vieve’

EENRUM – Dit jaar is de Ainrommer Oavend extra speciaal, wij hebben namelijk een jubileum te vieren! De tijd vliegt en wat waren de afgelopen vier edities geslaagd! Drankjes, gezellige muziek en rijen biertafels hebben de afgelopen jaren voor zeer geslaagde Ainrommer Oavenden gezorgd. Dit jaar presenteren wij vol trots de vijfde editie van de Ainrommer Oavend!
Op 20 april 2019 wordt deze jubileumeditie van Ainrommer Oavend gevierd. Een gezellige avond waarbij jong en (ook zeker) oud welkom is!
De eerste artiest die voor een muzikale invulling gaat zorgen gedurende deze editie is Jelle B. Deze rasechte Fries zal onze tent op z’n kop zetten want muziek is hem met de paplepel ingegoten. Hij leeft voor muziek en het enige dat Jelle niet is, is een standaard artiest als alle anderen. Hij ademt muziek en zijn show zal nooit hetzelfde zijn.
Daarnaast mogen ze dit jubileumjaar niet ontbreken: Feestorkest Butterfly! Ze zijn geen onbekenden tijdens de Ainrommer Oavend en horen daarom zeker aanwezig te zijn tijdens deze vijfde editie. Voor wie ze nog niet kent, zangeres Ciska, pianist/zanger Melle en drummer/zanger Sjouke, oftewel Feestorkest Butterfly, is al meer dan 15 jaar een begrip in Noord-Nederland en zorgen met hun uiteenlopend repertoire en een schat aan ervaring voor gegarandeerd veel gezelligheid en polonaises in de tent.
En niet te missen tijdens de Ainrommer Oavond, een echte Groninger artiest: Edwin Jongedijk. Edwin Jongedijk is een Nederlandse singer-songwriter die in het Gronings zingt. Zijn eerste single ‘As ik de kaans zol kriegen’ uit 2011 stond wekenlang in de top 20 van RTV Noord, met nummer 1 als hit notering. Daarnaast was hij te zien in de theaters als een van De Troebadoers en is hij actief als zanger, liedjesschrijver en gitarist in de countryrockband Taneytown. Al met al een mooie toevoeging aan deze line-up.
Last but not least, het laatste hoogtepunt van deze jubileum line-up. Hier kijkt iedereen het hele jaar naar uit… Ook dit jaar zullen ze er weer zijn met slagwerk en blazers. U raadt het goed, dit jaar hebben wij wederom een fantastisch dweilorkest voor u in petto! Naam en tijdstip zullen binnenkort bekend gemaakt worden!

Nuvere oavend, nait?
De voorverkoop start op 25 maart 2019 bij:

  • Brood en Kado Eenrum
  • Cafetaria/Bar Eendrum
Prijs per kaart in de voorverkoop: €10,-

 

10

Tickets Ainrommer Oavend 2018

Kaarten verkrijgbaar bij Brood en Kado Eenrum en Cafetaria / Bar Eendrum.
Klik hier om kaarten online te bestellen!

Pinnen

Zowel voor de entree als de muntenkassa werken we naast contante betalingen tegenwoordig ook met een pinsysteem, wel zo handig! 

Muntverkoop

Bij de entree kunnen ook direct consumptiemunten gekocht worden, dit om een snelle doorstroom van het publiek te bevorderen.
In de tent naast de grote bar kunnen consumptiemunten gekocht worden. Prijs per munt EU 2,20.
Consumptiemunten kunnen niet worden gebruikt bij de snackwagen.

Garderobe

In de tent bevindt zich een garderobe, waar jassen voor EU 1,00 kunnen worden ingeleverd.

Toiletten

Achter in de tent bevinden zich toiletwagens welke gratis te gebruiken zijn. Op het binnenterrein staan voor de heren plaskruizen.

Rolstoelen

Uiteraard is Spring Eenrum ook een geschikt feest voor mensen die gebruik maken van een rolstoel.
Er worden echter geen rolstoelplaatsen aangeboden. Voor vragen over bijvoorbeeld parkeren, kunt u van te voren contact opnemen met de organisatie.

Bus

Langs het evenemententerrein rijdt lijn 65. Dichtstbijzijnde halte is aan de Raadhuisstraat, naast de Coop. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van het terrein.

Taxi

Wanneer gebruik wordt gemaakt van de taxi, kan door de centrale een adres worden gevraagd. Het feestterrein bevindt zich aan:
 Aagtsweg 1
, 9967 TJ Eenrum

Fietsen

Rechts van de ingang staan dranghekken waar fietsen geplaatst kunnen worden. Maak geen fietsen aan de hoge bouwhekken vast, deze kunnen worden verwijderd.

Legitimatieplicht

Bij de entree wordt naast de kaartcontrole ook gecontroleerd op leeftijd. Identiteitsbewijzen moeten gezien laten worden wanneer hier naar gevraagd wordt. Zorg er dus voor dat je deze paraat hebt.

Auto’s

Naast de ingang van het feestterrein bevindt zich een parkeerplaats welke plek biedt voor ruim 70 auto’s. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen in Eenrum, onder andere bij de Coop of het marktplein (5 min lopen).
Let er op dat er in de gehele Ds. Uilkensstraat en Aagtsweg een parkeerverbod geldt!

Huishoudelijk reglement

Klik hier ‎voor het huishoudelijk reglement.