Gezocht:

Chef(fin) techniek

 

Bestuursfunctie


Weet jij het verschil tussen


Dan zoeken we jou!

Word jij onze nieuwe Paul?

 

Onze Paul heeft Nederland verruild voor het mooie Canada om zijn dromen waar te maken. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Paul(ine)! Deins jij niet terug voor een omgewaaid bouwhek of een dranghek met een eigen willetje? Dan zoeken we jou!

De taken zijn vooral gericht op facilitaire en organisatorische werkzaamheden. Vooral in de aanloop naar het paasweekend is het jouw ‘time to shine’. Van tevoren zorg je dat het opbouwschema klaar ligt, de verkeersplannen worden doorgenomen en dat alle vergunningen in orde zijn. Geen stress, alles staat al voor je klaar in een zorgvuldig opgesteld draaiboek. Tijdens de opbouw ben je aanspreekpunt voor alle technische vragen. Heeft iedere kleedkamer stroom? Hoe moeten de rijplaten liggen? Staat het bier koud? 

We zoeken dus iemand met kennis van techniek, tot zover duidelijk. Daarnaast is het natuurlijk een dorpsfeest, enige binding met Eenrum vinden we dus heel belangrijk. Daarnaast doen wij alles vrijwillig en is onze grootste drijfveer: gezelligheid! Samen gaan we al bijna 25 jaar voor een geweldig feestweekend voor meer dan 2000 bezoekers. We vergaderen ongeveer 10x per jaar. Het hele bestuur neemt rond de paasdagen altijd ‘een weekje vrij’. die aandacht is écht nodig voor een goedlopend evenement.

We hebben zéker wat te bieden.

 

  • Gezelligheid

Met zo’n 30 vrijwilligers beleven we ieder jaar de leukste avonturen. Naast Spring Eenrum houden we ieder jaar een vrijwilligersborrel, ontstaan er spontane BBQ’s en houden we de alom beruchte ‘lampencheck’. 

  • Nieuwe vrienden

Allereerst ben je binnen de kortste keren bevriend met familie van Kammen, het bedrijf uit Oosternijkerk is onlosmakelijk verbonden aan Spring Eenrum en zorgt er voor dat er een tent staat en de catering tiptop in orde is. 

Daarnaast hebben we vrijwilligers van jong tot oud, je leert ze snel kennen!

  • Geweldige ervaring

Een dorpsfeest organiseren kost ontzettend veel energie. Maar iedereen die ooit mee heeft gewerkt aan een editie is het er mee eens: je beleeft het zó veel intenser achter de schermen! Samen ergens naar toe werken en 2000 mensen een onvergetelijk weekend bezorgen zorgt voor een geweldige ervaring. 

  • Goede aanvulling op jouw CV

Je zult niet de eerste zijn die trots op zijn of haar CV laat zien wat we neergezet hebben in zo’n relatief klein dorpje. Het helpt echt!

Zie jij dit helemaal zitten, of wil je meer weten?

Mail ons dan snel en wie weet drinken we een kop koffie (of wat anders) samen!