Archieven: Event Facilities

Leeftijd

Spring Eenrum hanteert geen leeftijdsgrens. Echter, het is een tentfeest georganiseerd voor volwassenen. Daarom adviseren wij jongeren onder de 16 jaar niet zonder begeleiding naar ons evenement te laten gaan.

Tickets

Tickets zijn hier te koop De online gekochte tickets hoeven niet uitgeprint te worden, we kunnen dit van een telefoonscherm scannen Tickets kunnen niet geretourneerd worden. Tickets kunnen verkocht worden via ticketswap

Pinnen

Zowel voor de entree als de muntenkassa werken we naast contante betalingen ook met een pinsysteem, wel zo handig! 

Muntverkoop

In de tent naast de grote bar kunnen consumptiemunten gekocht worden. Consumptiemunten kunnen niet worden gebruikt bij de snackwagen!

Garderobe

In de tent bevindt zich een garderobe, waar jassen tegen betaling kunnen worden ingeleverd. Er is een pinapparaat aanwezig.

Toiletten

Achter in de tent bevinden zich toiletwagens welke gratis te gebruiken zijn. Op het binnenterrein staan voor de heren plaskruizen.

Rolstoelen

Uiteraard is Spring Eenrum ook een geschikt feest voor mensen die gebruik maken van een rolstoel. Er worden echter geen rolstoelplaatsen aangeboden. Voor vragen over bijvoorbeeld parkeren, kunt u van te voren contact opnemen met de organisatie.

Bus

Langs het evenemententerrein rijdt lijn 65. Dichtstbijzijnde halte is aan de Raadhuisstraat, naast de Coop. Dit is op ongeveer 3 minuten lopen van het terrein. De Aagtsweg is ten tijden van Spring Eenrum afgesloten voor verkeer, niet voor de lijnbus. 

Taxi

Wanneer gebruik wordt gemaakt van de taxi, kan door de centrale een adres worden gevraagd. Het feestterrein bevindt zich aan: Aagtsweg 1, 9967 TJ Eenrum