Gezocht:

PR & Online talent

 

ben jij ook onafscheidelijk verbonden met deze apparaten?

Marik onderhoudt al jaren de website, beheert de social media kanalen en zorgt voor al het drukwerk. Daar kan hij wel wat hulp bij gebruiken! Typ jij sneller dan Kraantje Pappie’s intro van ‘Best Wel Een Ding He’, is 5G je geloofsovertuiging of zit je meer op TikTok dan op school? Dan zoeken we jou! En het maakt niet uit hoe jong (of oud) je bent. 

Vooral tijdens de voorverkoopperiode is het jouw ‘time to shine’. Heel gemeente Het Hogeland moet weten dat op 17 april Spring Eenrum plaatsvindt. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om van ons te laten horen, waarvoor frisse ideeën altijd welkom zijn! 

We zoeken dus iemand met enige kennis, maar vooral interesse in dit vakgebied is belangrijk! Daarnaast doen wij alles vrijwillig en is onze grootste drijfveer: gezelligheid! Samen gaan we al bijna 25 jaar voor een geweldig feestweekend voor meer dan 2000 bezoekers. We vergaderen ongeveer 10x per jaar. Het hele bestuur neemt rond de paasdagen altijdeen weekje vrij’. die aandacht is écht nodig voor een goedlopend evenement.

De taken voor deze functie zijn vooral gericht op PR en online activiteiten. Je hoeft echt niet alles te kunnen en willen, maar een combinatie van enkele onderstaande activiteiten zou een goede aanvulling op ons team zijn:

 • Social media berichten opmaken & posten
 • Website onderhouden
 • Drukwerk opmaken
 • Fotograferen en video’s opnemen
 • Online(marketing) acties bedenken 
 • Party agenda’s aanschrijven 
 • Online zichtbaarheid vergroten

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bovenstaande werkzaamheden onder de knie te krijgen en te leren, maar er is nog meer!

Dit krijg je er gewoon gratis bij:

 • Gezelligheid

Met zo’n 30 vrijwilligers beleven we ieder jaar de leukste avonturen. Naast Spring Eenrum houden we ieder jaar een vrijwilligersborrel, ontstaan er spontane BBQ’s en houden we de alom beruchte ‘lampencheck’. 

 • Nieuwe Vrienden

Allereerst ben je binnen de kortste keren bevriend met familie van Kammen, het bedrijf uit Oosternijkerk is onlosmakelijk verbonden aan Spring Eenrum en zorgt er voor dat er een tent staat en de catering tiptop in orde is. 

Daarnaast hebben we vrijwilligers van jong tot oud, je leert ze snel kennen!

 • Geweldige Ervaring

Een dorpsfeest organiseren kost ontzettend veel energie. Maar iedereen die ooit mee heeft gewerkt aan een editie is het er mee eens: je beleeft het zó veel intenser achter de schermen! Samen ergens naar toe werken en 2000 mensen een onvergetelijk weekend bezorgen zorgt voor een geweldige ervaring. 

 • Goede Aanvulling Op Jouw CV

Je zult niet de eerste zijn die trots op zijn of haar CV laat zien wat we neergezet hebben in zo’n relatief klein dorpje. Het helpt echt!

Zie jij dit helemaal zitten, of wil je meer weten?

Mail ons dan snel en wie weet drinken we een kop koffie (of wat anders) samen!